No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Notícies
Obert el termini d'inscripció del Concurs Internacional de Direcció de la Orquestra de Cadaqués
Obert el termini d'inscripció de la X edició del Concurs Internacional de Direcció de la Orquesta de Cadaqués. Directors de gran prestigi com ara Gianandrea Noseda, Vasily Petrenko o Pablo González, guanyadors d'anteriors edicions, van aconseguir amb aquest concurs l'impuls definitiu de les seves carreres...

+ INFO
Reedició de la Integral de Veu i piano de Isaac Albéniz
Coincidint amb la commemoració del centenari de la mort d'Isaac Albéniz, Tritó ha publicat una nova edició revisada de totes les obres per a veu i piano d'aquest compositor, clau en la música espanyola de tots els temps.

Aquesta reedició, esperada des de fa temps, busca tenir el mateix èxit que va tenir la primera, apareguda ara fa més de deu anys, seguint la línia iniciada amb la publicació d'una altra important integral per a veu y piano, la de les cançons d'Enric Granados.

+ INFO
L'obra de piano de Jesús Rueda, novetat de Naxos de setembre
Amb simfonies, quartets de corda, concerts de cambra, una òpera i una gran quantitat de música de piano al seu nom, Jesús Rueda és un dels compositors vius més representatius de l'actualitat musical espanyola. La seva obra de piano, en aquest enregistrament interpretat per Ananda Sukarlan, continua la línia virtuosística de compositors com Chopin, Liszt, Ravel i Prokofiev.

+ INFO

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube