No pots veure les imatges? www.trito.es

Tritó Edicions
  Noticies
Gianandrea Noseda interpreta Albéniz y Granados
La próxima gira de la Orquesta de Cadaqués, dirigida por Gianandrea Noseda, cuyos conciertos se celebrarán en Girona (28 de abril) y Zaragoza (29 de abril) tiene como protagonista a la música española.

El repertorio estará protagonizado por Isaac Albéniz, en el centenario de su muerte, y Enrique Granados, y sus obras serán interpretadas en las orquestaciones de Albert Guinovart por encargo de Tritó Edicions...

+ INFO
Clàssics infantils amb la col·lecció Solfa la Redonda
Dos nous títols s'han afegit als ja publicats de la colecció infantil de discos Solfa la Redonda que, seguint la seva linia d'incentivar i fomentar l'apropament dels nens a la música clàssica, especialment al repertori contemporàni, compta aquest cop amb les veus de Gonzalo de Castro i Javier Cámara.
Juntament a alguns títols emblemàtics ja a la venda com són Pedro y el Lobo de Prokofiev o Historia de Babar de Francisc Poulenc, autèntics clàssics del repertori, apareixen ara dues novetats amb obres de nova creació de compositors espanyols, com són  El soldadito de Plomo de Emilio Aragón i les Fábulas de Lafontaine de Xavier Benguerel.


L'Ensemble Orquesta de Cadaqués interpreta totes les obres musicals dirigit aquest cop per Emilio Aragón i Philippe Entremont respectivament. Per a la narració s'ha comptat amb la inestimable col·laboració d'alguns dels actors més versàtils del panorama nacional, que han participat en aquest projecte amb gran il·lusió per la possibilitat d'acostar-se a un públic tan exigent com el infantil: Tristán Ulloa, Leonor Watling, Javier Cámara i Gonzalo de Castro.
El gato con botas, reducción de piano
El gato con Botas, ópera de Xavier Montsalvatge con libreto de Nestor Luján basado el en cuento de C. Perrault se presenta como novedad editorial en su versión reducida para canto y piano.

Esta ópera, compuesta por el compositor catalán en 1948, es uno de los ejemplos más vivos de ópera contemporánea española y ha sido escenificada en varias ocasiones –la última en una coproducción del Teatro Real y el Liceo-, tanto en su versión original como su la versión realizada en 1996 por Albert Guinovart para grupo de cámara.

+ INFO

Si tens alguna consulta sobre la política de privacitat pots contactar amb nosaltres a la direcció info@trito.es. Condicions legals: Esperem que t'hagi agradat aquest missatge. No obstant si prefereixes no seguir informat sobre les ofertes i descomptes exclusius de www.trito.es sempre pots cancel·lar la teva subscripció.

All Content Copyright © 2016 Tritó S.L. Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain) Tel. +34 93 342 61 75 www.trito.es - Blog - Facebook - Youtube