Foto: Román Alís

Román Alís

Palma de Mallorca 1931

Compositor. Cursà els seus estudis al Conservatori Superior de Música de Barcelona (piano, composició i direcció d’orquestra) i els amplià a Ginebra. Ha estat molt polifacètic, i professionalment, tan ha estat pianista, arranjador, orquestrador, director d’orquestra i cors, pedagog, conferenciant, comentarista de radio i televisió, compositor, assessor de la Dirección General de Música del Ministerio de Cultura...

La seva producció és extensa, variada i de diferents gèneres, i no està subjecta a cap escola ni tendència concreta . Crea des d’obres per a cinema, teatre, ballet, televisió i radio, a música comercial i funcional. El seu llenguatge és modern i d’avantguarda, i busca una bona estructuració mitjançant un llenguatge coherent amb melodies amplies i de gran àmbits, amb harmonies atonals i un domini tímbric que produeix grans efectes.

Té dues grans etapes. Fins l’Opus 100 la seva obra és una recerca estètica molt variada i agosarada; i a partir d’aquesta obra enceta l’etapa de maduresa on opta per un estil més consonant, clar i intel•ligible.

Veure tots els productes d'aquest autor


 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods