Foto: Ramon Humet

Ramon Humet

Barcelona 1968

Ramon Humet’s music is delicate and subtle, with high poetic imagination. Humet is a hope for the future; he has a fine ear, and a spirit full of light. Jonathan Harvey "Humet crea paisajes sonoros tremendamente evocadores."Pablo González Ramon Humet ha estudiat amb Gerry Weil i Harriet Serr a Caracas (Venezuela), i amb Josep Soler a Barcelona. Ha assistit a classes magistrals de Jonathan Harvey, Tristan Murail, Brian Ferneyhough, Salvatore Sciarrino, Walter Zimmermann, Helmut Lachenmann, George Crumb, Beat Furrer, Mauricio Sotelo, José Luís Campana, Jesús Rueda, Benet Casablancas i Joan Guinjoan.
Ha obtingut el Premi Internacional Olivier Messiaen de l’Orquestra Simfònica de Montreal, el XXIV Premi Reina Sofia, i el Premi Joaquín Rodrigo - Villa de Madrid. Ha obtingut diversos encàrrecs internacionals.
Té el títol d’Enginyer Tècnic de Telecomunicacions, especialitat Equips Electrònics, per la Universitat Politècnica de Catalunya. És professor d’acústica al Conservatori Superior del Liceu i professor d’anàlisi al Conservatori de Vila-seca. Estudia shakuhachi amb el mestre shihan Horacio Curti.

http://www.ramonhumet.com

Veure tots els productes d'aquest autor
Escoltar audios d'aquest compositor

Notícies relacionades

post-image-http://blog.trito.es/?p=7863

Nous encàrrecs i enregistraments de Ramon Humet per a la temporada 2015/2016

La temporada 2015/2016 es presenta amb un nou encàrrec de l'Orquesta Nacional de España per al compositor de Tritó [...]

post-image-http://blog.trito.es/?p=7011

Ramon Humet a Màlaga

El Teatre Cervantes de Màlaga acollirà el pròxim cap de setmana dins de la programació que ofereix l'Orquestra [...]

post-image-http://blog.trito.es/?p=6435

Ramon Humet en Surround 5.1

Aquest divendres 21 de setembre es presenta a Madrid Niwa, el nou enregistrament discogràfic de Ramon Humet editat [...]


 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods