Foto: Moisès Bertran

Moisès Bertran

Barcelona 1968

Posseeix les titulacions de Professor Superior de Piano, de Solfeig i Teoria de la Musica, i de professor de composició pel Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona. Ha estat mestre de piano, matèries teòriques, harmonia i composició tant a l’Estat Espanyol com als EEUU.

També ha realitzat un Màster en Música i és Doctor en Arts Musicals per de Hartt School (University of Hartford-USA). Ha guanyat diversos premis: el Segon Premi en el 17è National Association of Composers USA- Concurs per a Joves Compositors (Los Ángeles, California USA), 1995; 2on Premi en el Concurs Intternacional de Composició Francesc Civil, Ciutat de Girona, 1996; Normand J. Bayles Memorial Award for Composition (The Hartt School, West Hartford, Connecticut, USA), 1993; IX Premio Constitución (Junta de Extremadura) 1991.

Moltes de les seves peces s’han interpretat sovint en concert. Cal mencionar: Catalanesca (orquestra simfònica), Somnis (orquestra de cambra), String Quartet Hatrford(quartet de corda), Trio per a Piano i Fustes (oboè, fagot i piano), Tres cançons canadenques (soprano i orquestra de corda).

Veure tots els productes d'aquest autor


 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods