Foto: Manuel García Morante

Manuel García Morante

Barcelona 1937

Manuel Garcia Morante, compositor i pianista, neix a Barcelona, on realitza estudis musicals al
Conservatori Superior de Música del Liceu i els amplia a París. Treballa el repertori vocal amb la seva esposa, la mezzosoprano Myriam Alió, la qual fa la primera audició de les seves harmonitzacions de les cançons tradicionals catalanes i enregistra un CD de les cançons sefardites.

Durant molts anys ha realitzat gires per tot el món amb Victòria dels Àngels, Carmen Bustamante. També ha acompanyat a Conchita Badia, deixeble de Granados. Des del 1979 es dedica intensament a la composició. Ha compost cinc òperes: El príncep i el paradís, Violeta, Las hijas de Bernarda Alba, María Estuardo i Orfeo i Eurídice, així com també 554 lieder, dels quals 243 són harmonitzacions de cançons tradicionals catalanes, asturianes, sefardites, mallorquines, andaluses, japoneses, càntabres i irlandeses. El seu catàleg inclou, a més a més, nombroses obres per a piano i per a guitarra, obres simfòniques, cantates, misses, música de cambra i música coral.

Ha estat mestre de repertori vocal al Conservatori Superior Municipal de música de Barcelona i al Superior del Liceu. Amb motiu del 700è aniversari de la Universitat de Lleida, aquesta entitat va encarregar-li, juntament amb Tritó Edicions, l’edició i revisió de l’obra per a veu i piano d’Enric Granados.

Veure tots els productes d'aquest autor
Escoltar audios d'aquest compositor

Notícies relacionades

post-image-http://blog.trito.es/?p=2543

Col·lecció Música Breu

Tritó Edicions presenta la nova col·lecció de publicacions de música de cambra. Amb el títol de Música Breu, es [...]

post-image-http://blog.trito.es/?p=75

Sonata núm. 2

El pianista i compositor Manuel Garcia Morante és conegut per les seves interpretacions de lied català i espanyol, [...]


 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods