Foto: César Camarero

César Camarero

Madrid 1962

Compositor madrileny. Als 15 anys es trasllada amb la seva família a Nova York, on estudia piano i harmonia. Aquí neix el seu interès per la música contemporània i comença a escriure les seves primeres composicions. Posteriorment, i ja a Espanya, estudia composició amb Luís de Pablo i Francisco Guerrero.

L’any 1989, el seu quartet de corda  "El silencio va más deprisa" es seleccionat per al concurs de joves compositors de la fundació Gaudeamus (Amsterdam). A partir d’aquest moment, les seves obres estan presents en gran nombre de festivals internacionals i temporades de concerts, en especial a Europa.
Ha estat becari de l’Acadèmia de les Belles Arts de Roma i de la casa de Velàzquez de Madrid.

L’any 2006 guanya el Premio Nacional de Música del Ministeri de Cultura pel conjunt de la seva obra. Segons l’acta del jurat: "La seva música és el resultat d’una recerca extremadament coherent i personal de la bellesa sonora i la poètica de l’obra musical, producte d’un treball minuciós i exigent, en el qual destaca també un ofici extraordinari".

http://www.cesarcamarero.com

Veure tots els productes d'aquest autor

Notícies relacionades

post-image-http://blog.trito.es/?p=4322

"Polifemo": estrena absoluta al Festival Ensems

El proper dijous 12 de maig es durà a terme el concert titulat "...cuando tú, que eres sombra" en homenatge a Tomás [...]


 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods