Música Española en el Exilio

Robert Gerhard (1896 - 1970)
Rodolfo Halffter (1900 - 1987)
Julián Menéndez
Julián Bautista (1901 - 1961)
Jesús Bal y Gay

This recording is a collection of pieces of extraordinary quality, inexcusably unknown until now. I hope this CD will help give them the exposure they deserve and that clarinettists and teachers will include them in their repertoire in the not too distant future.

These works are linked by a crucial historical circumstance in Spain: the post-war period and its disastrous consequences for the cultural and artistic life of the country, a fact that obviously explains in large part why they almost fell into oblivion.

> Click here to buy this product (from 12.04 €)
> View more details of this product

> More about Robert Gerhard
> More about Rodolfo Halffter
> More about Julián Menéndez
> More about Julián Bautista
> More about Jesús Bal y Gay

Customer reviews

Expert reviews

"La sensació d’estar escoltant i tenir al davant allò que podria haver estat i no va poder ser, és per moments un emocionant retrobament amb la història." " trobem en aquest imprescindible CD, interessant tant per als clarinetistes, com per als melòmans i aficionats a la música, la música de cambra..., per la genial feina de recuperació i les magnífiques interpretacions amb un clarinet versàtil" "“Música española en el exilio” és un disc d’obligada audició. Imprescindible a un discoteca. Amb un treball interpretatiu fantàstic, que fa justícia als seus compositors, de diverses tècniques, amb diferents interessos musicals que demostra que les avantguardes volien instaurar-se, oferir eixa anhelada connexió europea que no ens allunyara de la modernitat i el progrés, d’apropar i atorgar la (gran) música al poble, però, que tots sofriren el silenci imposat a base de fusell i insurrectes, dels quals hui encara estem pagant les conseqüències. Un treball per a celebrar-ho. Molt"

Be the first to write a review for this item.

Related news

Videos

RSS Subscription
 

 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (Spain)
Phone: +34 933 426 175
Hours: Monday to Friday (9am - 6pm) GMT+01:00
Payment methods:
Payment methods
Certified by:
Trustwave
Payment methods