Córdoba

Isaac Albéniz (1860 - 1909)
Miquel Llobet (1878 - 1938)
Javier Riba

Integrada a Cantos de España com a quarta peca de l’album, Córdoba es va publicar l’any 1897, tot i que potser va ser composta almenys tres anys abans.

De totes les transcripcions fetes per Miquel Llobet d’Albéniz, considerem Córdoba la seva obra mestra. Adaptada l’any 1929, en plena maduresa artística de Llobet, és un exemple de fidelitat a l’original i d’enginy pel que respecta a les solucions tècniques.
Aquesta adaptació ha romàs inèdita, ates que s’ha circumscrit a l’àmbit del propi Llobet i de la seva deixebla Maria Luisa Anido (1907-1996) i, en temps mes recents, als guitarristes Stefano Grondona i Carles Trepat.

La present edició feta per Javier Riba s’ha realitzat a partir de l’acarament de dues fonts: el manuscrit autògraf de Llobet que es conserva a l’arxiu de la Fundació Andrés Segovia de Linares i la copia manuscrita realitzada per Maria luisa anido i conservada a l’arxiu de Llobet.

> Vull comprar aquest article (des de 9,36 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Isaac Albéniz
> Veure més sobre Miquel Llobet
> Veure més sobre Javier Riba

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

Realmente bella por su melodía y por la evocación de la noche cordobesa en sus giros armónicos y mixturas, esta obra, considerada quizá la obra maestra de las transcripciones de Llobet, se adapta perfectamente a la naturaleza d la guitarra sin necesidad de modificar su tonalidad original. Esta edición, ofrece en primicia el arreglo hasta la fecha inédito de Llobet.

Audio / Vídeo

Córdoba
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods