Almería, de Iberia (guitarra)

Isaac Albéniz (1860 - 1909)
Javier Riba

Encara que Albéniz nova composar música per a guitarra la seva música ha despertat el interès des dels guitarristes des d’èpoques primerenques. Les primeres adaptacions de música d’Albéniz per a guitarra són pràcticament contemporànies a les versions originals per a piano. Després de les versions més difoses de Segovia sobre el repertori Javier Riba assumeix ens presenta aquesta acurada adaptació de Almería de la suite Ibèrica d’Albéniz. Riba ha procurat mantenir l’estil i els recursos de la guitarra de l’època. Les seves idees sobre la interpretació d’aquest repertori es poden gaudir també al CD.

> Vull comprar aquest article (des de 12,48 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Isaac Albéniz
> Veure més sobre Javier Riba

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

Quisiera destacar de esta obra la situación compleja y comprometida que supone la notación en tres pentagramas de ciertos pasajes de la pieza que Javier Riba ha solventado transportando la obra a una tonalidad en la que al llegar a estos pasajes se puedan utilizar cuerdas al aire en la guitarra.

Sin duda, esto es otra manera de acercarse a la música de Albéniz desde la guitarra. Para mí la que mejor resultado da. Vaya curre te pegaste Javi, y qué bonito te suena. Yo estuve allí, y fue un concierto-conferencia sobre Albéniz magnífico. Gracias por todo. Un abrazo y a seguir p'alante.

Audio / Vídeo

Almería - Javier Riba
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods