Intrada sobre el nom de DALÍ

Benet Casablancas (1956 - )

Intrada sobre el nom de Dalí, fou escrita en 2004 responent a un encàrrec de la Fundació Gala-Salvador Dalí, amb motiu dels actes commemoratius del centenari del
pintor, i està dedicada a Antoni Ros-Marbà, artífex de la seva estrena, al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

El concert que es va fer al "Teatre Jardí" de Figueres el 8 de maig d’aquell mateix any, com a pòrtic d’un programa dedicat a la música més estimada per Dalí, integrat per sengles obres de Georges Bizet (suite núm. 1 de Carmen), la Suite empordanesa de Juli Garreta i la Follia daliniana de Xavier Montsalvatge.

Tota la peça està basada estrictament en les notes re (D), la (A) i si (I), combinades de totes les maneres possibles i que plegades conformen el cognom de l’artista, que d’aquesta manera és homenatjat.

> Vull comprar aquest article (des de 30,68 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Vols llogar els materials d'aquesta obra?

> Veure més sobre Benet Casablancas

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

"La maestría en el tratamiento de la masa orquestal por parte de Casablancas, ya sea en la plenitud descubierta de la Intrada, o condensada en los Tres epigramas y en la amplia diversidad de atmósferas de The Dark Backward of Time resulta incuestionable, como se refleja en la entregada interpretación dirigida por Mas-Conde."

Audio / Vídeo

Entrevista Benet Casablancas - 04.05.14 - Eva Sandoval RTVE

Vídeos

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods