Música Española en el Exilio

Robert Gerhard (1896 - 1970)
Rodolfo Halffter (1900 - 1987)
Julián Menéndez
Julián Bautista (1901 - 1961)
Jesús Bal y Gay

En aquest enregistrament es presenta una recopilació de peces d’una qualitat extraordinària, injustament molt poc conegudes. Espero que aquest CD ajudi a donar-los la difusió que es mereixen i que en un futur no gaire llunyà els clarinetistes i els professors les comencin a incorporar al seu repertori.

Aquestes obres estan unides per una circumstància històrica crucial a Espanya: la postguerra i les seves desastroses conseqüències en la vida cultural i artística del país, circumstància que òbviament explica en bona part per què aquestes obres van caure pràcticament en l’oblit.

> Vull comprar aquest article (des de 12,04 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Robert Gerhard
> Veure més sobre Rodolfo Halffter
> Veure més sobre Julián Menéndez
> Veure més sobre Julián Bautista
> Veure més sobre Jesús Bal y Gay

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

"La sensació d’estar escoltant i tenir al davant allò que podria haver estat i no va poder ser, és per moments un emocionant retrobament amb la història." " trobem en aquest imprescindible CD, interessant tant per als clarinetistes, com per als melòmans i aficionats a la música, la música de cambra..., per la genial feina de recuperació i les magnífiques interpretacions amb un clarinet versàtil" "“Música española en el exilio” és un disc d’obligada audició. Imprescindible a un discoteca. Amb un treball interpretatiu fantàstic, que fa justícia als seus compositors, de diverses tècniques, amb diferents interessos musicals que demostra que les avantguardes volien instaurar-se, oferir eixa anhelada connexió europea que no ens allunyara de la modernitat i el progrés, d’apropar i atorgar la (gran) música al poble, però, que tots sofriren el silenci imposat a base de fusell i insurrectes, dels quals hui encara estem pagant les conseqüències. Un treball per a celebrar-ho. Molt"

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!

Notícies relacionades

Vídeos

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods