Josep Soler & Alban Berg

Josep Soler (1935 - )
Alban Berg (1885 - 1935)

Dins de l’obra de Josep Soler, la música per a violí i piano apareix com un resum ideal de la seva evolució compositiva en la qual trobem empremtes deixades per compositors de diverses generacions i disciplines.

Així trobem obres de tres dècades diferents cadascuna d’elles arrelades en un context diferent.

La inclusió en aquest disc de la sonata de Berg no és sinó una mostra representativa de l’estima de Josep Soler cap al compositor. Soler va glossar obres de Berg en més d’una ocasió.

Els intèrprets Miguel Simarro (violí) i Robert Schröder (piano) són artífexs d’aquest document sonor únic que esperem reculli els èxits ben merescuts.

Cal esmentar que la realització d’aquest projecte discográfico ha estat possible gràcies a la colÀlaboració d’un grup d’entitats entre les quals cal esmentar a ecooo, Escola Superior de Música de Catalunya, L’Auditori, CatMúsica , Música de Cambra de Castelldefells I l’Auditori de Vilafranca del Penedés.

> Vull comprar aquest article (des de 12,04 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Josep Soler
> Veure més sobre Alban Berg

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

Tant Simarro com Schröter són músics de gran talent que es mostren tothora posseïdors d’una tècnica acurada. Les seves interpretacions no defugen la profunditat emocional d’un llenguatge estructurat amb força intel·ligència, com és el de Josep Soler.

Un monográfico que muestra la necesidad d eotros registros que recojan como se merece la diversidad creativa de Soler.

Si alguna cosa queda clara des del minut u en aquest CD és que el violinista Miguel Simarro i el pianista Robert Scröter estan del tot compromesos amb la poètica musical de Josep Soler [...]l'enregistrament és una mostra perfecta de la poètica encalmada i meditativa que ha anat sent cada cop més el segell distintiu de la porducció del Soler madur.[...] Els amants de la música de Josep Soler trobaran en aquest CD una de les millors versions imaginables de les seves creacions. I, per aquells que no el coneguin, el Cd presenta, sense dubte, una magnífica porta d'entrada a l'univers profundament personal d'aquest compositor.

En manos de dos buenos intérpretes, estas obras de Soler que proceden de las dos últimas décadas, muestran una consistencia excepcional y una estructura expresiva que nos habla de una frase inspirada y romántica, no en el sentido estilístico del término, sino en el del compositor que con un lenguaje propio y actual se manifiesta dentro de una tradición en poeta.

El disc ha quedat realment molt bé. Felicitats: heu fet un treball molt acurat.

UN RONDINAIRE COHERENT

Notícies relacionades

post-image-http://blog.trito.es/?p=7720

Concert Homenatge a Josep Soler a Vilafranca

El violinista Miguel Simarro i el pianista Robert Schröter oferiran un concert amb  obres de Josep Soler i de Alban [...]

post-image-http://blog.trito.es/?p=7058

Josep Soler: de Munic cap a Barcelona

Demà dissabte tindrà lloc a Munic un concert amb obres del disc Josep Soler & Alban Berg recentment presentat. [...]

Vídeos

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods