Música del no ésser

Ramon Humet (1968 - )

Aquest disc representa el primer enregistrament de les quatre peces que integren Música del no ésser i el Concert per a piano i conjunt instrumental.

La música de Ramon Humet te com a principals inspiracions la filosofía i la tradició sonora japonesa. A Mússica del no ésser aquestes característiques sobresurten plasmant-se en una descripció colorista i plena de subtilesa.

L’altre vesant que inspira al compositor és el gènere concertant. Amb el Concert per a piano i conjunt instrumental, encàrrec del grup instrumental bcn216, Ramon Humet mostra el seu talent i domini dels aspectes tímbrics.

> Vull comprar aquest article (des de 12,04 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Ramon Humet

Opinió d'altres usuaris

La crítica diu

"Ya era hora de que la música de Ramon Humet hallase un reflejo discográfico acorde con su protagonismo creciente en la escena musical española; es Tritó quien cumple esta labor agavillando una serie de registros fechados entre 2008 y 2010."</i> <b>Germán Gan Quesada</b> de DIVERDI, abril 2012

En una clase de impresiones múltiples se asientan muchas obras de Humet. Con esa misma nitidez e intensidad actúan sobre nuestro espíritu.

"Música plena de vitalitat, imaginació i energia, obra d’un compositor amb carisma, amb idees clares i veu pròpia en l’actual creació musical espanyola."

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!

Audio / Vídeo

1. Sol de primavera
2. Vent transparent
3. Blancor de neu
4. Núvols brillants
5. Concert per a piano i conjunt instrumental: And the world was calm
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods