Quintet amb piano en Sol menor

Enrique Granados (1867 - 1916)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Granados havia començat el Quintet en Sol menor a Barcelona, circa 1894, abans d’emprendre el seu viatge a Madrid. De la primera versió de l’obra se’n conserven dos manuscrits.

La primera versió del Quintet, incompleta, dista bastant de la segona i definitiva versió. Per la qualitat artística i el gran interès musical i musicològic de les dues versions, en aquesta edició s’ha pres la decisió d’editar les partitures revisades de les dues versions. Així, els interessats poden estudiar i comprovar el desenvolupament de la inspiració del compositor en aquesta obra (...)

La diferència més destacada entre les dues versions s’aprecia especialment en el primer moviment, Allegro. L’Allegro de la «Versió de Barcelona» tendeix a ser una mica extravagant en la seva expressió i més difús en la seva forma que el mateix moviment de la «Versió de Madrid» (...)

No es coneix cap manuscrit autògraf o hològraf de la «Versió de Madrid». Es creu que, en preparar els manuscrits de copista previs a l’edició publicada per la Unión Musical Española, l’original es va perdre.

L’edició de les partitures de la «Versió de Barcelona» i de la «Versió de Madrid» del Quintet en Sol menor ha estat preparada a partir de diversos manuscrits i edicions (...)

Douglas Riva

> Vull comprar aquest article (des de 15,73 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Enrique Granados

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!

Audio / Vídeo

Versión Madrid
Versión Barcelona
Versión madrid
Versión Madrid
Versión Barcelona
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods