El llibre d’orgue de Lleida

Josep Crivillé i Bargalló
Ramon Vilar

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

El primer objectiu que ens mou a publicar el Llibre d’orgue de Lleida com a volum núm. 8 de la colÀlecció ’Calaix de Solfa’ és el d’oferir uns materials de música tradicional i popular que, tot i ser vells, són nous pel fet que mai no han estat editats.

Dos són els límits entre els quals es mou l’activitat tradicional dels intèrprets i grups instrumentals de l’altrament anomenada música d’arrel: la creació i la ’riproposta’. I creiem que oferir i difondre aquests materials és també colÀlaborar a aquest doble aspecte tot just esmentat.

Són 123 peces musicals que conviden a ser interpretades i a elaborar a partir d’elles noves propostes i versions que ben segur podran enriquir el lèxic interpretatiu dels nostres grups instrumentals.

És el primer llibre d’orgue que es publica en aquesta colÀlecció dedicada a fer conèixer nova documentació musical, i esperem que no serà el darrer, ja que aquest país disposa d’una gran riquesa d’aquesta mena de documents i cada un ofereix un contingut interessant.

> Vull comprar aquest article (des de 7,28 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Josep Crivillé i Bargalló
> Veure més sobre Ramon Vilar

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods