Escoltar el Don Giovanni de Mozart

Pere-Albert Balcells

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

El propòsit d’aquest llibre és convidar el lector a escoltar l’òpera amb la intenció de descobrir i assaborir aquest fons aparentment inesgotable de dramatúrgia musical.

Les explicacions que s’hi ofereixen estan destinades a tota mena de lectors i no es basen, per tant, en un vocabulari de caràcter tècnic, sinó en un llenguatge de tipus intu´tiu destinat a potenciar la capacitat que té qualsevol oient de penetrar en els continguts expressius de la música.

Com a suport per a la lectura, al final del llibre hi ha un breu lèxic amb alguns dels termes musicals utilitzats. De la mateixa manera, el lector que hi estigui interessat podrà trobar, a l’índex que tanca aquesta monografia, les dades musicals completes de tempo, compàs, tonalitat i instrumentació corresponents a cadascun dels fragments de l’òpera.

Contiene el estado actual del conocimiento sobre el compositor, expuesto a través de cerca de 400 voces, 27 de las cuales han sido redactadas por especialistas de 5 países. Complementa dicho conjunto de voces una amplia Bibliografía y una extensa Discografía de discos compactos.

> Vull comprar aquest article (des de 22,00 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Pere-Albert Balcells

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods