Escoltar Les Noces de Fígaro de Mozart

Pere-Albert Balcells

Amb Les noces de Fígaro, òpera estrenada el 1786, l’art dramàtic de Mozart va arribar al seu punt àlgid.

Aquest clímax, anunciat pocs anys abans per obres tan acomplertes com Idomeneo o El rapte del serrall, es va afermar amb indefectible constància a les creacions dels anys posteriors (...).

El propòsit d’aquest llibre és convidar el lector a escoltar l’òpera amb la intenció de descobrir i assaborir aquest fons aparentment inesgotable de dramatúrgia musical.

Les explicacions que s’hi ofereixen estan destinades a tota mena de lectors i no es basen, per tant, en un vocabulari de caràcter tècnic, sinó en un llenguatge de tipus intu´tiu destinat a potenciar la capacitat que té qualsevol oient de penetrar en els continguts expressius de la música.

Com a suport per a la lectura, al final del llibre hi ha un breu lèxic amb alguns dels termes musicals utilitzats. De la mateixa manera, el lector que hi estigui interessat podrà trobar, a l’índex que tanca aquesta monografia, les dades musicals completes de tempo, compàs, tonalitat i instrumentació corresponents a cadascun dels fragments de l’òpera.

Contiene el estado actual del conocimiento sobre el compositor, expuesto a través de cerca de 400 voces, 27 de las cuales han sido redactadas por especialistas de 5 países. Complementa dicho conjunto de voces una amplia Bibliografía y una extensa Discografía de discos compactos.

> Vull comprar aquest article (des de 22,88 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Pere-Albert Balcells

Opinió d'altres usuaris

Una buena propuesta que nos permitirá escuchar a Mozart con actitud inteligente y creativa

Notícies relacionades

post-image-http://blog.trito.es/?p=4420

Presentació del llibre "Escoltar el Don Giovanni de Mozart" de Pere-Albert Balcells

Fa poc més d’un any va sortir el primer llibre de la col·lecció que Pere-Albert Balcells ha escrit sobre les òperes [...]

 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods