Trattado de glosas

Diego Ortiz (1510 - 1570)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

El tractat de Diego Ortiz és un clàssic en l’art de la ornamentació musical. La primera part proporciona exemples d’ornamentació per a cada cadència, mentre que a la segona es descriu la interacció entre la viola da gamba i el clavicèmbal, incloent ilÀlustracions i peces per a aquesta formació d’instruments.

Tots els amants de la música antiga estan familiaritzats amb el treball d’Ortiz, però són pocs els quals han tingut l’ocasió de llegir-lo. Aquesta nova edició fa el contingut més accessible per l’elecció d’un disseny adequat i sintètic. L’original en espanyol i l’italià apareixen impresos en una doble pàgina, juntament amb les traduccions a l’alemany modern i anglès.

Una introducció per Annette Otterstedt explica els orígens i contingut del tractat, les afinacions diferents, i altres qüestions relacionades amb la viola da gamba. L’apartat musical ha estat recentment editat. A més s’adjunta la part de viola per a facilitar la interpretació amb un instrument de teclat.

Aquesta és la primera edició del tractat d’Ortiz en la qual es presenta el text original amb les seves respectives traduccions permetent al lector efectuar una lectura comparativa. Annette Otterstedt és intèrpret de gamba i musicóloga actualment curadora assistent al museu d’instruments musicals a Berlín. Ha publicat diversos llibres, incloent Gambe Die (1994; Eng. Trans. Com la viola, 2002) i una gran quantitat d’articles sobre la música antiga.

tapes dures 24,5 x 33

> Vull comprar aquest article (des de 49,38 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Diego Ortiz

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods