Art Song composer of Spain. An Encyclopedia

Suzanne Rhodes Draayer

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Aquest volum descriu la riquesa de repertori vocal compost durant els sixlos XIX i XX per compositors espanyols. Más de 90 compositors són discutits en detall amb biografies completes, les descripcions i exemples de la literatura de la cançó, així com llistats complets d’obres teatrals, llibres, enregistraments, composicions instrumentals, i repertori vocal.

El treball s’obre amb una història completa d’Espanya i de l’escena política. Suzanne Rhodes Draayer examina la influencia del context històric amb la composició de la cançó i l’impacte en els compositors tals com Fernando Sor, Sebastián de Iradier, Federico García Lorca, Manuel de Falla, i molts altres. Draayer comenta la cançó espanyola i les seves diferents tipologies, les seves influència cançó popular, i els compositors de cada període. Començant amb Manuel García (n. 1775) i acabant amb Carmen Santiago de Mera (1917), Draayer inclou biografies dels compositors, una discussió i anàlisi de les cançons disponibles en format imprès en els EUA, i una llista completa de les cançons en solitari de cada compositor.

S’oferixen 175 exemples musicals de cançons, el que demostra una varietat de tècniques de composició i de configuració del text líric, i que ilÀlustra les característiques del orientalismo i del cante jondo, així com les influències del lied alemany i de la chanson francesa.

L’últim capítol presenta una llista dels compositors contemporanis i consideracions sobre les dificultats de la investigació de la música de les compositores. Completa amb un pròleg de Nico Castel, una bibliografia i altres índexs. Art Song Composers from Spain demostra la importància de la cançó espanyola com una part essencial de la formació vocal i repertori de concert.

> Vull comprar aquest article (des de 54,53 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Suzanne Rhodes Draayer

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods