Cançons, per a veu i piano
Cançons, per a veu i piano
-
Melcior de Ferrer
Portada fictícia

Cançons, per a veu i piano

Melcior de Ferrer (1821 - 1884)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Melcior de Ferrer i de Manresa va nèixer a Peralada, i la seva era una notable família d’hisendats amb nombroses propietats repartides sobretot per la Catalunya central.

La immensa majoria de les seves composicions són per a la veu. En el repertori dels anys 1840 i 1850, les veus solistes s’emmirallaven en les òperes de Rossini, Bellini i Donizetti, com és normal en algú que va estudiar i residir uns anys a Itàlia.

En el repertori de les cançons, el model no és el mateix i, en canvi, hi ressonen aires d’un romanticisme més centreeuropeu.

Aquesta edició que es presenta ara utilitza com a principal punt de partida un quadern manuscrit, que es conserva a l’arxiu familiar de la casa Ferrer-Noguer de Besalú.

Sota el títol Romanzas originales del aficionado Ilmo. Sr. Don Melchor de Ferrer y de Manresa, Barón de Ferrer, es van copiar les setze primeres peces del corpus.

Es tracta precisament de les cançons que no es van arribar a publicar mai i que, per tant, han restat inèdites fins avui.

La majoria dels textos d’aquestes cançons van ser escrits per dos amics personals de Melcior de Ferrer que els va conèixer en els seus anys a Niça: Auguste Maistre i Thomas Blanch. També n’hi ha alguns amb text de Joseph de Despujol i altres escritors reconeguts però que no es relacionaven directament amb el compositor.

La versió actual, va ser pensada amb l’objectiu que fos el màxim de pràctica i clara per a la interpretació tot respectant els trets de l’escriptura de l’època.

> Vull comprar aquest article (des de 13,00 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Melcior de Ferrer

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods