The Magic Opal, òpera en 2 actes
The Magic Opal, òpera en 2 actes
-
Isaac Albéniz
Portada fictícia

The Magic Opal, òpera en 2 actes

Isaac Albéniz (1860 - 1909)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Una història fantàstica de pirates, fantasmes i amors impossibles per obra de màgia a les costes de Karatol.

"El compositor Isaac Albéniz (1860-1909) és recordat avui dia per les seves obres per a piano inspirades en el folklore espanyol, molt originals i irresistibles.

El seu èxit més gran continua sent Iberia, en què va combinar un distintiu «espanyolisme» amb elements del modernisme francès. No obstant això, gràcies als esforços de musicòlegs i directors espanyols, com Jacinto Torres i José de Eusebio, les òperes d’Albéniz estan assolint finalment el reconeixement que mereixen com a destacables obres dramàtiques que contenen la seva inspiració més refinada.

Tanmateix, encara queda una obra per sortir de la foscor i pujar a l’escenari: The Magic Opal, una opereta anglesa composta per Albéniz durant el seu període londinenc.

Encara que la seva importància pugui considerar-se substancialment menor en relació amb les òperes, mereix, però, una recuperació que faci justícia a la seva música intel·ligent i divertida: la demostració de la gran varietat i versatilitat d’Albéniz com a compositor i la revàlida de la seva talla i impacte internacional."...

..."A les seves pàgines hi podem reconèixer tant certs trets pròpiament albenicians com els esquemes retòrics convencionals de l’òpera còmica victoriana, la qual cosa significa una mostra esplèndida de l’acreditada capacitat d’absorció de què sempre va presumir Albéniz.

D’altra banda, l’originalitat i la mixtura de registres presents en obres com The Magic Opal degueren servir amb eficàcia per preparar el camí vers l’èxit d’altres títols posteriors de tema igualment exòtic, com seria el cas un parell d’anys més tard de The Mikado, de Gilbert i Sullivan."...


Walter Aaron Clark

> Vull comprar aquest article (des de 60,00 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Isaac Albéniz

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods