Obra completa para órgano vol I
Obra completa para órgano vol I
-
Manuel Castillo
Portada fictícia

Obra completa para órgano vol I

Manuel Castillo (1927 - 2005)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

És benvinguda l’aparició d’aquest primer volum de les obres per a orgue del compositor Manuel Castillo, tant per l’excel•lent qualitat de les mateixes, com per l’aportació que suposa aquest llegat a la producció organística del segle XX al nostre país.

Manuel Castillo, va ser- en paraules Tomás Marco- el compositor espanyol de la seva generació que amb major assiduïtat, i també amb major qualitat, s’ha acostat al món de l’orgue.

La seva primera obra, la Suite para orgue està dedicada a Federico Sopeña i va ser composta al 1956. És en realitat una obra per a armonio, sense pedal obligat i escrita en dos pentagrames. L’edició i estrena de la versió organística va estar a càrrec de José Enrique Ayarra en 1980.

Elevació va ser escrita en 1957. Amb una manifesta influència francesa, va anar també originalment per a armonio i adaptada per Manuel Castillo al gran orgue, pensant a l’orgue catedralici sevillà.

En 1960 escriu la Fantasia Hi accipient, sèrie de variacions sobre una antífona gregoriana que, per la seva vestidura harmònica i la seva riquesa imaginativa, constituïx una obra de cert interès.

Amb la divulgació d’aquestes obres tenim l’oportunitat de conèixer, estudiar i interpretar unes obres del repertori espanyol del segle XX, comparables per la seva tècnica organística i la seva qualitat artística amb les millors produccions d’altres escoles europees.

> Vull comprar aquest article (des de 7,75 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Manuel Castillo

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods