Obra completa per a veu i piano
Obra completa per a veu i piano
-
Enrique Granados
Portada fictícia

Obra completa per a veu i piano

Enrique Granados (1867 - 1916)

No hi ha cap opinió. Sigues el primer.

Un cop exhaurida la primera edició de l’àlbum de cançons d’Enric Granados, el seu responsable, Manuel Garcia Morante, juntament amb l’editorial Tritó i la Biblioteca de Catalunya, han volgut aprofitar l’avinentesa per a complementar-la amb noves peces que han aparegut en els darrers anys i millorar-la al màxim possible.                   

Per una banda, i de comú acord, s’ha decidit de suprimir una cançó fragmentària que pertany a una obra més gran que esperem que aviat pugui sigui objecte d’una edició completa. També hem renunciat a incloure versions transportades de les cançons, que esdevenien innecessàries des del moment que l’editorial ofereix la possibilitat de subministrar per encàrrec qualsevol de les cançons transportada a la tonalitat desitjada pel cantant. 

Per altra banda, aquesta edició inclou nou cançons noves, tot i que dues, malauradament, són ara per ara en estat fragmentari. Esperem que, amb el temps, apareguin noves fonts que permetin arrodonir el coneixement que tenim del Granados liederista. 

Finalment, cal recordar que la primera edició va poder aparèixer gràcies al suport de la Fundació creada per a la commemoració del 700 Aniversari de la Fundació Universitat de Lleida, ciutat natal de Granados. Per aquesta raó hem mantingut en aquesta segona edició el pròleg que en aquell moment va escriure el llavors rector d’aquesta institució.

> Vull comprar aquest article (des de 15,34 €)
> Més informació sobre aquest producte

> Veure més sobre Enrique Granados

Opinió d'altres usuaris

No hi ha cap opinió, sigues el primer en fer-ho!
 

Sobre nosaltres
 
All Content Copyright © 2014 Tritó S.L.
Enamorats, 35-37, baixos - 08013 Barcelona (España)
Telèfon: 933 426 175
Horari: Dilluns a divendres (9:00 - 18:00)
Mètodes de pagament:
Payment methods
Certificat per:
Trustwave
Payment methods